Nelitassuiset -> Kumma

Kumma Karvapallon kummastus
syntynyt 11.4.2002

Kummallakin on elämänmeno jo rauhoittunut villeimmistä ajoista ja tilalle on tullut kypsää viisautta. Lauman vahtiminen on Kummalla edelleen sydämen asia, vaikkakin se nykyään tutustuu nopeasti alussa kovinkin uhkaavilta tuntuviin miehiin.
Pehmolelut ovat Kumman ihan parhaat leikkikalut. Niitä se jaksaa heitellä ilmaan, riepotella ja tuoda heitettäväksi. Ja leikin loppumisen merkiksi se pistää lelun etutassujen väliin, painaa kuononsa lelun päälle ja saattaapa siihen vaikka nukahtaakin.
Kumma nautiskelee kahdenkeskisistä pitkistä pyörälenkeistä pitkin hiljaisia metsäteitä sekä umpihankihiihto- ja lumikenkäretkistä. Porot hieman häiritsevät menoa houkuttelemalla peräänsä, mutta pienellä sanomisella ne pian unohtuvat.
Muiden kanssa lenkkeillessä Kummalla meinaa välillä vähän hermoon käydä Taimin sähläilyt, mutta hyvin se kuitenkin Taimiakin sietää. Ja eipä ole parempaa leikkikaveria kuin aina innostuva Taimi. Mutta hivenen harmittaa se, että vaikka kuinka murisisi luista, niin Taimi on niin sitkeä, että se kyllä jaksaa odottaa sopivaa sekuntia, kun Kummalla luun järsimisessä tapahtuu herpaantuminen ja nappaa luun itselleen. Mutta kaikista tapahtumista huolimatta ja ehkäpä juuri siksi, lauma pysyy hyvin yhdessä sulassa sovussa ja pienet riidat unohtuvat nopeasti.

Kummaa kohadannut tapaturma heinäkuussa 2008

Lisätietoja Kummasta Koiranetsissä