Nelitassuiset -> Mökö

Mökö Karvapallon Hämärän Yllätys
syntynyt 25.2.2005

Mökö nauttii suunnattomasti saadessaan Artolta huomiota ja kävelee perässä odottaen seuraavaa tapahtumaa tai käskyä siitä, mitä tehdään. Villiä nuoruutta on vielä paljonkin touhuissa mukana, mutta kun pitää rauhoittua, osaa Mökö olla esimerkillinen.
Välillä leikit Taimin kanssa ovat tosi villejä ja vauhdikkaita, tuntuu että silmä ei ehdi näkemään mitä kaikkea leikit sisältävät.
Mököstä on tullut oivallinen suunnistuskaveri iltarasteille, sielläkin se kulkee mukana tarkkaavaisesti seuraten ja nauttii selvästi rastien löytämisestä. Tuoreet poronjäljet meinaa välillä viedä ajatukset suunnistuksesta pois ja välillä toiset suunnistajat vilahtaessaan jossain sivulla, saattavat saada Mökön hetkeksi luulemaan niitä poroiksi.
Mökö on aivan selväsi Kumman tytär, mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän se emäänsä muistuttaa. Niin ulkonäöllisesti, kuin liikkeiltäänkin.
Mökö osaa olla myös erittäin huomaamaton ja monesti sitä saa etsiä, mihin se on painautunut pienelle kiepille nukkumaan. Mökö ei välttämättä anna olinpaikkaansa ilmi, vaikka sitä muutaman kerran kutsuisikin.

Lisätietoja Mököstä Koiranetsissä