Nelitassuiset -> Pentueet

Pentueet

Ehkäpä jonain päivänä saamme vielä vanhoilla kotisivuilla olleet jutut ja kuvat näkyville, siihen asti täytyy tyytyä koiranetin pentuetietoihin.

Mökön ja Tsaun pennut syntyivät 16.12.2008
Sijoitin Mökön pentuna Artolle ja sopimukseen laitoimme, että 4-vuotiaana Mökö siirtyy Arton omistukseen, ellen sitä ennen ole sillä teetättänyt pentuja. Nyt Mökö on yli 3 ja puoli vuotias, joten siksikin aika pennuille alkoi olla jo käsillä.
Juoksu alkoi Taimin kanssa yhtä aikaa meidän vielä Paltamossa ollessa, joten senkin takia oli aika palata kotiin, koska valitsemani uros Tiilitehtaan Tulisiipi, kotoisammin Tsau asustelee Pellossa. Tsau on runsas turkkinen, taittokorvainen, parkin värinen, rauhallinen, mutta tarvittaessa sähäkkä, pihassa pysyvä sulostus. Ihastuin Tsaussa taittokorviin ja kauniiseen väriin, eikä A-lonkat ja erisukuisuus (sukusiitos % 0) ole ollenkaan huono asia.
Astutus sujui molempina päivinä samalla kaavalla: Mökö hyppäsi autosta pihalle, Tsau saman tien hetkeksi selkään. Sitten juoksentelua ja vähän merkkailua ja kohta oltiinkin jo kiinni. Ekalla kerralla Mököä piti mennä hieman rauhoittelemaan, sen verran se säikähti kiinni jäämistä. Kun pääsivät toisistaan irti, piti vähän puolin ja toisin nuoleskella ja sitten jatkettiin juoksemista.

Pentueiden kuvia löytyy Google Picasasta.

Videoita Mökön pennuista vuodelta 2008.

Tytin pennut vuonna 2006
Mökön pennut joulukuussa 2008
Kumman Aarre 2009
Taigan pennut 2012
Mökön pennut 2012 Poikkikorvan kennelissä