Haukkulassa tapahtuu ->

Vuosi 2012
28.6.2012
Taigan astutusreissussa tammikuussa.
7.3.2012 Vilma täytti 16 vuotta, samalla Taiga tuli synnyttämään.
Taigan pennut syntyivät 8.3.2012.
Mökölle pentuja tilauksessa Poikkikorvan kenneliin.
Mökön pennut syntyivät 25.5.2012.
Hunga tuli taloon, liekö pitkäksi ajaksikin?
Kesäkuussa vaeltamassa Koilliskairassa

Vuosi 2011

28.6.2012
7.3.2011 Vilma täytti 15 vuotta.
Heinäkuussa Taimi pääsi uuteen kotiin Paltamoon, ollen ainoa koira ja silmäterä. Hyvä niin! Mummolassa ollessamme pääsemme Taimia aina näkemään ja välillä Taimi pääsee hoitoonkiin mummon luo.
Ruskareissulla Kilpisjärvellä.

Vuosi 2010
28.6.2012
Pieta syntyi elokuussa, joten Annen vaellukset jäi vähiin. Pieni retki käytiin kuitenkin Särkitunturilla Syyskuun lopulla.

Saariselän satumaa

14.12.2009
Syyskuussa tuli taas käytyä vaeltamassa Saariselällä ja tällä kertaa Taimi pääsi mukaan.
Tässäpä linkki Annen vaelluskaverin kirjoittamaan blogiin.
Myös Annen kirjoittamassa blogissa vähän tarinaa tästäkin reissusta.

Laiska päivittäjä
14.12.2009
Lueskelkaahan Annen kirjoittamaa blogia, koskapa Arto on niin laiska päivittelee sivuja... ja Annelle laitelkaa sähköpostia, jos jotakin kysymyksiä herää...

Mökön ja Tsaun pennut syntyivät 16.12.2008
18.12.2008
Pennut net niin vain syntyivät muutaman päivän etuajassa. Pentulaatikko saatiin rakenneltua, ovi vielä puuttuu, mutta kerkeehän tässä vielä ennen kuin pennut vähän kasvavat. Anne päivittelee blogia tiuhempaan ja samoin kuvia siirtelemme Googlen Picasaan. Käykäähän tutustumassa.

Uusi blogi avattu
14.9.2008
Koskapa Arto on niin milettömän laiska päivttämään sivuja, eikä jaksa annea opettaa html-kielen kiemuroihin, niin olemme avanneet uuden blogin. Sinne Anne päivittelee uusimpia kuulumisia koiristamme, sekä myös vauhdikkaasta Iidasta. Haaste on Annelle heitetty ja katsotaan pystyykö hän päivittämään kuulumisiamme useammin kuin Arto. Käykää silti välillä nettisivujen puolella kurkkaamassa mitä tänne puolelle kuuluu.
Uusi blogi osoitteessa haukkula.vuodatus.net.

Uusia kuvia lisätty verkkoalbumiin
14.9.2008
Kesällä näimme lukuisia Annen kasvattikoiria ja pitihän niistä ottaa kuvia. Löydätte myös Iidasta uudempia kuvia, samoin Kapusta viimeisiä kuvia. Omiakaan koiria emme teitenkään ole unohtaneet, Arto kun vielä osti uuden digijärkkärin, niin kesällä kamera lauloi. kuvat löydät Googlen Picasasta.

Anne ja Mökö Pältsan suunnalla vaeltamassa
14.9.2008
Niin se vain Annekin pääsi reissuun pitkästä aikaa. Reilu vuosi on mennytkin aika lailla kotona Iidan kanssa, joten olihan se viikon loma ansaittukin.
Koiristamme Mökö oli tällä kertaa onnekkain, ja pääsikin reissuun mukaan.
Luepa tarinaa ja katsele kuvia Kirsti Hassisen kotivivuilta ja blogista.
Juttu retkestä Kirstin www-sivuilla (www.suakkuna.net)
Juttu blogissa Kirstin Eläkeläinen-blogissa (suakkuna.vuodatus.net)

Kesälomalla tapahtunutta
15.8.2008
Kesä alkaa olla lopuillaan ja taas on palattu Ylläkselle. Kaikkiaan olimme viisi viikkoa reissussa ja sinä aikana kerkesi tapahtua kaikenlaista. Iida täytti vuoden ja sitä juhlittiin Liperissä. Uusia kuvia löydät Iidan osiosta.
Surullisiakin uutisia kantautuu Kapusta, hänet päästimme kivuistaan katselee elämää tuolta pilven reunalta. Kapu on kovasti ajatuksissamme, olisihan pappa täyttänyt jo 15 vuotta syksyllä. Luepa lisää Kapun sivulta.
Lonkkakuvat on myös otettu Taimilta ja Mököltä, niin ikään hyvää ja huonoa oli niissäkin. Taimin lonkat arvioitiin D:ksi, onneksi kuitenkaan nivelrikkoja ei löydetty. Taimi on onneksemme hyvässä ja lihaksikkaassa kunnossa, joten ei pitäisi elämisen ja olemisen kanssa tulla ongelmia. Pentuhaaveet saattanee Taimin osalta karista. Mökön lonkat olivat C arvoiset. Silmät ja kyynärät kaikilla kuitenkin ok. Koiranetissä tytöistä lisää.
Kotia tullessamme vastoinkäymiset meinasivat jatkua, Kumman jäädessä auton alle? Tai tarkkaan emme tiedä mitä tapahtui, kun emme tapahtumaa nähneet. Luepa tarinaa tästäkin.
Ja 28.7. Arto meni vielä telomaan polvensa jalkapalloa pelatessa. Nyt odotellaan leikkausta, joka suoritetaan 3.9. Annella lienee ajatukset pikkuhiljaa kovasti vaellusreissussa, mikä suuntautuu Kilpisjärvelle ja sieltä Norjaan. Retkestä saatte lukea varmasti lisää syyskuun aikana sivuiltamme.
Onneksi suurta iloa elämäämme tuo Iida-neitonen, hän kasvaa niin kovasti koko ajan. Tällä hetkellä hirmuinen touhotusvaihe menossa, jos sitä on kyllä ollut koko ajan. Ei kävellä vielä ilman tukea, mutta kiipeillään kyllä. Seisotaan kovasti kyllä jo ilman tukea. Mutta luepa lisää Blogista.

Päivityksiä sivuille
1.6.2008
Annen esittelyosioon tuli pieni tekstinpätkä. Samoin anne kirjoitteli juttua kesän tulemisesta.

Vettä sateli päivän Ylläksellä
26.5.2008
Kevättä odotellessa, vettä ja räntää sateli päivän. Luntakin olisi vielä, vaikka laskettelee pääsis, jos rinteet ois auki. Tekasin taas uusia pienempiä päivityksiä sivuille, muutaman uusi linkki ainakin. Uusi vieraskirjahan on päivitetty jo jokunen aika sitten.
Vieraskirjaan vastaillaan aina kun muistetaan, kuvia lisäillään kunhan keritään, ja juttuja tulee kunhan jaksetaan.

Taasen päivityksiä
19.5.2008
Kuvasivuille lisätty kuvatekstejä omien koirien ja pentutapaamisen osalta. Pentutapaaminenhan oli 11.9.2006 Liperissä.
Samoin Vilma on patistettu laskemaan kävijät sivuilla...

Ylläksellä sataa lunta
18.5.2008
Kun ikkunasta katsoo ulos, niin lunta sataa ja maa on valkoisena. Että aika keväistä. Arto meinasi tänään käydä melomassa, mutta jätti väliin.

Päivityksiä sivuille
18.5.2008
Iidan sivuille tuli tekstejä vähän muokattua ja kuvia lisättyä. Samoin retkeilyosioon tuli juttua parista reissusta.
Samoin Arton esittelysivulle uusia kuvia. Lisätty myös paljon uusia kuvia webgalleriaamme.
Sivuille laitettu myös vieraskirja niin pääsette terveisiä kirjoittelee. Pari uutta linkkiä lisätty, että näette mitä meidän naapuristosta löytyy, tunturien ja mukavien maisemien lisäksi.

Uudet sivut vihdoin avattu
12.5.2008
Pitkäänhän se tosiaan kesti, mutta lomailu Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa viime marraskuussa sai tietokoneeseen liikettä. Ja nyt talvi on paiskittu töitä ja pikkuhiljaa alkaa helpottamaan, niin saipa Artokin itseänsä niskasta kiinni ja laitteli sivut ajantasalle ja nettiin. Kuvia ja muitakin juttuja pentueista ym laittelemme kunhan kerkeämme...

Lapissa ollaan
12.5.2008

Karvapallot tosiaan ovat oleilleet jo melkein pari vuotta ylläksellä, pitäähän Lapinkoiran Lappiin päästä. Meillä on yleensä lunta paljon ja hirmu kylmä, mutta onpahan koirilla karvaa riittämiin pohjoisten oloihin. Ja paljon porojakin näkyy välillä, ja niitähän pitää haukkua vaikka kuinka...