Nelitassuiset -> Vilma

Vilma Vilmariina
syntynyt 7.3.1996

Vilma tuli hankittua Kapun kaveriksi jo nuoruusvuosina, kun Kapulle iski yksinäisyys pitkistä päivistä yksin vietettynä. Ja toisen koiran rotuahan ei siis tarvinnut hetkeäkään miettiä.
Vilmasta tuli ajan myötä myös Kapun morsian, kun piti päästä teetättämään omia pentueita, joita Vilmalla ja Kapulla on parikin vuosien varrelta.
Vilma on aikuistuttuaan nauttinut sohvannurkan lämmöstä ja inhonnut vesisadetta. Vaelluksillakin sitä on pitänyt juottaa kuksalla, kun ei ole tassuja voinut kastella puron reunalla. Mutta vaeltamisesta Vilma on kyllä tykännyt, vaikka vesisade päivät olisi tietysti voinut viettää teltassa. Omat ruuatkin Vilma on kantanut repussaan, vaikka ei niitä olisikaan halunnut syödä viikon vaelluksella kuin murto-osan.
Ikä alkaa näkyä Vilmassakin, vaikka mielellään se kävelee pitkiäkin lenkkejä, mutta niiden jälkeen sikeä uni maistuu pitkän aikaa. Vauhdikkaat pyörä- ja potkurilenkit on taakse jäänyttä elämää, mieluummin Vilma nautiskelee rauhallisesta menosta niin, että ehtii haistella kaikki mielenkiintoiset hajut rauhassa ja voi pysähtyä nautiskelemaan poronpipanoista.
Mutta vielä se innostuu leikkimään nuorten kanssa, kun sille päälle sattuu. Juoksee muita kiinni ja painii niin, että tanner tömisee. Ja rapsutuksiahan Vilma ei mielestään saa koskaan liikaa.

Lisätietoja Vilmasta Koiranetsissä